Grüße aus der Schweiz!

18.9.2018 9.44

Terveisiä Sveitsistä. Toimarimme Carita ja CTO Jukka ovat ministeri Saarikon ja Business Finlandin delegaation matkassa Sveitsin Baselissa, joka muuten tunnetaan englaniksi myös nimellä ”Center of Pharma Tech in the World”.

Toimarimme Carita ja CTO Jukka ovat ministeri Saarikon ja Business Finlandin delegaation matkassa Sveitsin Baselissa, joka muuten tunnetaan englaniksi myös nimellä ”Center of Pharma Tech in the World”. Carita kirjoitteli aamun terveiset reissusta:


Eilen tavattiin monia Rochen toimijoita. Koko päivä oli käytännössä täynnä erilaisia verkostoitumisia. Minuutin pitch herätti kuulijoiden huomion - kuulijakunnan otsarypyistä saattoi nähdä oivalluksen heräämisen. 


Rochelaisten keskuudessa palvelu herätti sisäistä keskustelua ja kun menimme juttelemaan avainhenkilöiden kanssa, niin heillä olikin jo ajatus/suunnitelma meille olemassa…


Meillä on myös kehitteillä jo yhteisiä suunnitelmia muiden suomalaisdelegaatioon osallistuineiden kanssa, mistä lisää tuonnempana.


Haluaisin vielä muistuttaa, että tänään on rahoituskierroksemme viimeinen päivä Invesdorissa ja kannustan rohkeasti vielä mukaan lähtemättömiä osallistumaan. Me teemme hartiavoimin töitä Huoletin kehittämiseksi entistäkin paremmaksi ja luomme jatkuvasti uusia verkostoja. Tarvitsemme tukeanne nyt, ja lupaamme antaa sille vastinetta. Osallistuminen on helppoa ja mukaan pääsee pienemmälläkin summalla https://www.invesdor.com/fi/pitches/936


Täällä Baselissa lähtee kohta taas jännä päivä käyntiin ja ohjelmaa piisaa iltamyöhään asti.

Muuten, tämä meneillään oleva delegaatio on suurin Business Finlandin terveysalan delegaation koskaan. Eli näkymät on hyvät silläkin saralla. :)


Kivaa päivää kaikille sinne koti-Suomeen!


Terveisin,

Carita & Jukka